Hva er CrossFit og HVEM er vi på SB CrossFit?

Siden du har kommet over dette blogginnlegget, så har du kanskje søkt ordet CrossFit på det store internettet. Da dukker det fort opp bilder/videoer av veldig spreke mennesker i harde treningsøkter der de gjør alt mulig av øvelser. Og førsteinntrykket av CrossFit kan fort ende opp med å bli at dette er altfor hardt eller uoppnåelig for deg å få til….

Da er det bra du endte her, sånn at vi kan fortelle deg at dette ikke trenger å være så skummelt som det ser ut som. Og at dette er for så mange flere enn de som konkurrerer i CrossFit på et høyt nivå.

CrossFit kan i bunn og grunn gjøres av ALLE!

I CrossFit trener vi variert med funksjonelle bevegelser som vi gjør i det daglige og vi utfører øvelsene med høy intensitet.

En av hensiktene med CrossFit er å bidra til at mennesker fungerer bedre i hverdagen. Hensikten er ikke at vi skal bli best på trening, men at treningen vi gjør skal ruste oss til å tåle livet bedre. 

Måten treningsøktene er satt sammen på bidrar til å øke styrke og utholdenheten din. Noe som igjen er viktig for å kunne være med på de aktivitetene livet byr på. På trening kan det være at vi gjør en deadlift eller squat, i livet kan det overføres til at du kan løfte opp handleposene på butikken og å reise deg opp og ned fra en stol.

Trening er målbar og den gir resultater, og vi vet at dette er den mest effektive måten både for å komme seg i bedre form og også å holde seg i form livet ut.

Hvem er SB CrossFit?

Samtidig som CrossFit har en ganske klar metode for hvordan treningen skal legges opp, så har hver enkelt CrossFit Box en egen kultur og egne fokusområder. Det er derfor viktig å finne det stedet som er en god match for deg.

På SB setter vi resultater, teknikk/bevegelse og et inkluderende miljø i fokus!

Resultater betyr ikke nødvendigvis å løfte mest mulig, det kan være mye forskjellig og det vil variere fra person til person. Alt fra å ikke trene til å komme i gang med 2 ganger i uken – til å kjenne på mer energi fordi du er i bedre form.

Teknikk/bevegelse vil si at vi bruker mye tid på å få medlemmene våre til å bevege seg bedre. Utførelse av øvelsene er i starten mye viktigere enn hvor tung og hvor fort man gjør dem. 

Et inkluderende miljø er super viktig for at du skal ønske å komme tilbake igjen og igjen. Og hos oss så har alle et ansvar med å bidra til at medlemmer føler seg trygge og som en del av en community. 

No Sweat Intro

Når du skal finne ut av hvordan du skal komme i bedre form og gjøre endringer i livet ditt, mener vi at du fortjener at noen setter seg ned med deg og stiller noen spørsmål for å vite hva du trenger hjelp til.

Vi må kartlegge hva du ønsker å oppnå og vi må vite HVORFOR det er viktig for deg!

Hos oss starter treningsreisen med en No Sweat Intro Samtale. En kartleggingssamtale der vi finner ut av om vi er riktig sted for deg og hva slags oppstartspakke som vil få deg i gang med veien mot målene dine.

BOOK INTRO SAMTALE NÅ!

https://kilo.gymleadmachine.com/widget/bookings/sbcrossfit/free-intro: Hva er CrossFit og HVEM er vi på SB CrossFit?