Hørt om BurpeeStraff?

“10 Burpees for hver minutt man er for sein!!!”

Det har du kanskje hørt om før?

Well… That is not us!

Det er ikke det vi pleier å gjøre.

Vi er ikke veldig stor fan av denne typen straff og tror på at når noen kommer for sent så kjennes det ut som straff nok i seg selv å komme inn i lokalet når alle andre er klare.

We get it! Life happens…

Noen ganger går ikke logistikken opp, det skjer uforutsette ting og tidsskjemaet vårt går rett og slett i dass!

Utover dette har vi et ønske om at dere medlemmer kommer i god tid og at dere er klare til å høre på wodbriefen når økten skal starte. 

Kom 10-15 minutter før økten starter

Vi vet det er en del som skal fikses før man er klar for økt og dette er det viktig å legge inn i tidsberegningen deres:

  • Det skal skiftes, fylles falsker og finnes frem utstyr (grips, hoppetau, håndleddstøtter, teip, kneesleves++)   
  • Det er selvfølgelig hyggelig å få snakket litt med andre medlemmer og trenere før trening
  • Vi coacher ønsker å hjelpe dere så godt som mulig. I tidsrommet før en økt begynner er det supert for oss å få snakket med dere om individuelle tilpasninger. 
  • Vet dere selv at dere trenger innspill på skaleringsmuligheter på økten, kom til oss før økten starter og snakk med oss om det
  • Det kan være vi coacher har info om utstyr som skal hentes før økt eller at vi må få delt dere inn i team

Det er med andre ord flere ting som skal være klart før vi kan sette i gang og vi har et tett tidsskjema vi skal følge. Det er derfor i utgangspunktet litt for seint å dukke opp kl. 08.58 til en økt som starter kl. 09.00.

Varm opp mer!

Dette er viktig hele året, men EKSTRA viktig nå når det er kaldere både ute og inne. Når dere er på plass og har litt tid før økt, start å bevege dere. Gjør litt lett cardio og litt ekstra mobilitet arbeid for skuldre og hofter mm. Kanskje du trenger noen mer spesifikk oppvarming til en gammel skade? Eller har lyst å trene litt mer styrke før timen begynner? Ta kontakt med oss, så vi får satt opp en plan.

Dette hjelper dere ikke bare til å bli raskere varme, men det er også skadeforebyggende og resultatsfremmende. Pluss at dere vil få en enda bedre opplevelse av økta dere skal gjennomføre.